Bike Totaal team in de strijd tegen kanker tijdens Alpe d’HuZes

Datum: juni 13, 2012

Het Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ team heeft op 7 juni een prestatie geleverd tijdens het sponsorevenement Alpe d’HuZes in Frankrijk. De 8 rijders van het Bike Totaal team hebben nu al ruim € 30.000 sponsorgeld opgehaald. Het merendeel van het Bike Totaal team, bestaande uit eigenaren, medewerkers, familieleden en klanten van Bike Totaal winkels, is 5 keer de berg op gegaan en 2 teamleden zelfs 6 keer.

Maarten de Vos, directeur van Bike Totaal Nederland, is 5 keer de berg op gereden. “Het was een onbeschrijfelijke ervaring; huilen, lachen en kapot gaan”, vertelt Maarten. De sponsoractie heeft nu al een bedrag van 28,5 miljoen euro opgebracht. Hiermee is de opbrengst van 2011, bijna 21 miljoen euro, overtroffen. Het definitieve bedrag wordt op 7 oktober, tijdens een bijeenkomst in de Heineken Music Hall, bekendgemaakt. Er deden in totaal 8.000 deelnemers mee aan de Alpe d’HuZes.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bike-Totaal-team-in-de-strijd-tegen-kanker-tijdens-Alpe-dHuZes.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS



Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.