Bij Thexton Armstrong sta je er niet alleen voor!

Datum: oktober 1, 2014

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat ondernemingen weer laat weer werken voor de ondernemer. Het klinkt als een open deur, maar toch is de dagelijkse praktijk bij een schrikbarende meerderheid van MKB-bedrijven anders. Zo zijn de meeste ondernemers ooit begonnen met persoonlijke startmotieven als meer vrijheid en financiële onafhankelijkheid. Het bedrijf groeide tot het punt dat zakelijke bedrijfsdoelstellingen steeds meer de overhand kregen en inmiddels is de verhouding ondernemer vs. onderneming niet gezond meer. Hij of zij moet teveel tijd investeren, keert zichzelf te weinig salaris uit en heeft er geen plezier meer in. Thexton Armstrong en haar consultants weten dat om te buigen naar een gezonde onderneming.

Franchisenemer worden

Natuurlijk speel je altijd zelf een belangrijke rol in je eigen succes, maar als franchisenemer ga je bij Thexton Armstrong aan de slag met een internationaal beproefd en bewezen model. Je maakt gebruik van een onderscheidend merk en betreedt een markt met volop kansen. Je krijgt uitgebreide trainingen en ondersteunende programma’s én krijgt hulp met het opbouwen van je footprint. Bovendien heb je een ervaren team van (internationale) consultants als collega die je bij elke stap kunnen bijstaan. Als we verder de toekomst in kijken, kun je zelf consultants gaan werven en bouwen aan een eigen franchise.

Thexton Armstrong daagt je uit naar een franchise-briefing te komen waar je alle vragen kunt stellen, ook de kritische. Of zet de eerste stap en vraag een informatiepakket aan. 

Meer informatie vind je in bijgaand formuleprofiel

Tip van de redactie!

Lees ook het interview met franchisenemer Chris van den Akker

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.