Bezorgbeer opent in Oud-Beijerland

Datum: juli 3, 2015

Deze week is in Oud-Beijerland de 18e vestiging geopend van de Bezorgbeer. Vanuit hetzelfde pand als het Beren eetcafé aan het Vierwiekenplein worden de bekende berengerechten nu ook thuis bezorgd.

De maaltijden worden bezorgt met scooters en elektrische fietsen. Natuurlijk ontbreken ook de ludieke helmen met berenoren niet. Het bezorggebied bevat de postcodes 3261 t/m 3263. Er wordt 7 dagen per week bezorgd vanaf 16 uur. 

Via de eigen website of de mobiele Bezorgbeer app bestel je met één druk op de knop je eten en heb je binnen no-time je eten vers en warm in huis.

De Bezorgbeer sluit aan bij het hectische bestaan van de consument. Na een dag hard werken of juist een weekend vol verplichtingen is het fijn om jezelf te kunnen trakteren op een lekkere maaltijd die ook nog bij je wordt thuis bezorgd. De trotse franchisenemers van de Bezorgbeer in Oud-Beijerland zijn Yonas en Patricia Assefa: “We zijn blij dat we er nu ook een Bezorgbeer bij hebben. Bij het eetcafé kwamen al veel mensen om gerechten af te halen. Nu kunnen we deze mensen nog beter van dienst zijn en de gerechten bij de mensen thuis of op het werk bezorgen.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.