Bezorgbeer en KipKip.nl openen samen in Roosendaal

Datum: september 24, 2014

Begin september is de 17e vestiging geopend van de Bezorgbeer op een opvallende locatie aan de Molenstraat in Roosendaal. De in eigen huis ontwikkelde shop in shop formule KipKip.nl is hier direct geïntegreerd. Deze formule welke momenteel wordt uitgerold opent hiermee zijn 10e locatie.

Op de Molenstraat in Roosendaal kan niemand om de nieuwe vestiging heen. Vanuit een sfeervol hoekpand met een afhaalbalie is het op de openingsdag direct een drukke boel met afhalers uit de buurt. Tassen met de sappigste kippen van KipKip.nl of dozen met spareribs en saté van de Bezorgbeer, het is een komen en gaan. Waar de Bezorgbeer al jaren bekend is om zijn helmen met berenoren, gaan ook de bezorgers van KipKip.nl met hun witte helmen voorzien van een rode hanenkam opvallend de weg op.

De Bezorgbeer en KipKip.nl sluiten aan bij het hectische bestaan van de consument. Na een dag hard werken of juist een weekend vol verplichtingen is het fijn om jezelf te kunnen trakteren op een lekkere maaltijd die ook nog bij je wordt thuis bezorgd. “Kwaliteit en service staan bij de Bezorgbeer en KipKip.nl voorop. Daarom doen we er alles aan om de formule steeds weer te verbeteren. Met regelmaat ontwikkelen we nieuwe producten om nog beter in teBezorgbeer en KipKip.nl openen samen in Roosendaal. Bron: FranchiseFormules.NL kunnen spelen op de behoefte van onze klanten. Maar ook het bestelproces wordt steeds klantvriendelijker gemaakt. Via de eigen websites en de Bezorgbeer app bestel je met één druk op de knop je eten en heb je binnen no-time je eten vers en warm in huis.” aldus Neltje van Zevenbergen, marketing coördinator van de Bezorgbeer en KipKip.nl. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.