Bezoekers gaven franchisebeurs Onderneem ’t! rapportcijfer 7,7

Datum: april 25, 2016

De uitslagen van de enquêtes onder de bezoekers en standhouders van de franchisebeurs Onderneem ‘t! zijn bekend. 75% van de bezoekers vond het aanbod van de standhouders / formules ‘Goed – Uitstekend’. “Ik ben hier naar toe gekomen om mij te oriënteren en dat is gelukt. Ik ben 4 voor mij interessante formules tegen gekomen”, aldus één van de bezoekers.

De standhouders gaven de beurs een gemiddeld rapportcijfer van een 7.7. 40% van de standhouders heeft van meer dan 20 bezoekers de gegevens genoteerd, 88% van de standhouders denkt naar aanleiding van de beurs één of meerdere ondernemers te kunnen contracteren en 72% van de standhouders heeft de intentie om volgend jaar weer deel te nemen aan de franchisebeurs. De standhouders geven aan dat er veel gerichte bezoekers komen, dat er veel relaties en prospects op één plek zijn en dat er een “community feeling” heerst op de beursvloer.

Bron: Franchise+

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.