Bezoek Thexton Armstrong tijdens de Nationale Overname Dag

Datum: maart 12, 2018

Franchise wordt steeds vaker gezien als een goed en haalbaar alternatief om ondernemer te worden, naast het kopen van een bedrijf (Management Buy-In). Op de Nationale Overname Dag op 19 april a.s. organiseert Thexton Armstrong de workshop ‘Ondernemen via Franchise. Hierin komen vragen aan bod als ‘Wat zijn de voor- en nadelen van een franchise?’, ‘Wat zijn belangrijke valkuilen’ en ‘In hoeverre zijn er mogelijkheden om binnen een formule ook overnames te doen?’ Daarnaast is de formule aanwezig op het informatieplein.

De Nationale Overname Dag is met 200 deelnemers het grootste event voor bedrijfsovername in Nederland. Via plenaire sessies en 10 verschillende workshops krijg je praktische informatie over franchise en de belangrijkste aspecten van een overname of bedrijfsverkoop: het vinden van een koper of verkopers, bedrijfswaardering, overnamefinanciering en juridische en fiscale aspecten.

Bekijk het programma voor meer informatie.

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan! Schrijf je hier in 

Locatie

Hotel Houten
Hoofdveste 25 
3992DH Utrecht, Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.