Bezoek het seminar ‘Crowdfunding & Franchise’ op Onderneem ’t!

Datum: april 6, 2016

Franchisegevers en -nemers werken per definitie nauw samen. De keuze voor crowdfunding als financieringsvorm ligt daarom zeer voor de hand. Capital Circle heeft franchisespecialisten in dienst die weten dat elke formule totaal eigen kenmerken heeft. De kracht van Capital Circle is deze specifieke wensen uit te werken in steeds unieke arrangementen.

Op donderdag 7 april a.s. om 16:30 uur geeft Capital Circle een seminar over ‘Crowdfunding & Franchise’ tijdens de franchisebeurs Onderneem ’t! in Hoevelaken. Zowel franchisegevers als (kandidaat-)franchisenemers nodigen wij graag uit voor deelname.

Interesse? Meld u aan via info@capitalcircle.nl of bezoek onze stand op de beurs.')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.