Bezoek gratis de franchisebeurs op 7 en 8 april

Datum: februari 22, 2016

Wij nodigen u als kandidaat-franchisenemer van harte uit om de franchisebeurs Onderneem ’t! te bezoeken op donderdag 7 en vrijdag 8 april 2016 te Hoevelaken. Kom in contact met ruim 50 franchiseformules! Op de plattegrond van de beursvloer kunt u zien welke standhouders deelnemen aan deze franchisebeurs.

De beurs biedt u als kandidaat-franchisenemer de mogelijkheid om direct in contact te komen met franchiseformules die op zoek zijn naar ondernemers.

Onderneem ’t! 2016 belooft een afwisselende beurs te worden met op beide beursdagen onder andere seminars van verschillende franchiseformules en andere specialisten uit de franchisebranche. Kortom een beurs die u als ondernemer in spe beslist niet mag missen!

Openingstijden & adres

Donderdag 7 april 14.00 – 21.00 uur 
Vrijdag 8 april 10.00 – 16.00 uur 

Locatie

Expo-gebouw te Hoevelaken 

Adres

Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken (vlakbij A1 en A28 en het treinstation)

Tot slot

Entree en parkeren zijn gratis. Via www.ikwordondernemer.nl kunt u gratis entreekaarten aanvragen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.