Bergschenhoek is een Kwalitaria Délifrance rijker

Datum: juni 22, 2017

Onderneemster Yimiao Cai is trots op haar nieuwe zaak. Kwalitaria Délifrance Bergschenhoek heeft gisteren haar deuren geopend. Zaterdag 15 juli volgt een feestelijke opening voor de buurtbewoners. Yimiao: “Ik kijk ernaar uit om samen met mijn enthousiaste team iedereen in Bergschenhoek te laten genieten van ons uitgebreide assortiment. Vooral onze burgers van MRIJ-rundvlees zijn een echte aanrader!”

Kwalitaria groeit door

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De grootste cafetariaformule van Nederland streeft naar 250 vestigingen in 2020.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.