Bent u op zoek naar ondernemers?

Datum: december 16, 2015

De Franchise Beurs Onderneem ‘t! is de plaats waar u in contact kunt komen met potentiële franchisenemers. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer dé plek om informatie over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer tot zich te nemen. Verwachting is dat er net als eerdere jaren ruim 1.500 bezoekers naar de beurs komen.

Meet & Greet

De beursvloer biedt deelnemende formules de volgende mogelijkheden:

1. Complete stand; van 8 m2 waarin de formule zich kan presenteren2. Seminarruimte; hier kunnen de standhouders een presentatie geven over hun formule aan de bezoekers

Doelgroep

Starters & bestaande ondernemers

De afgelopen jaren is een recordaantal starters begonnen met een eigen bedrijf. Ook het aantal bestaande ondernemers dat zich aansluit bij een formule blijft groeien. Daarnaast richt de beurs zich ook op multifranchisenemers; franchisenemers die al actief zijn maar de wens hebben om ook een vestiging van een andere formule te openen. Daarom bieden wij deze doelgroep de mogelijkheid om op één dag kennis te maken met meer dan 40 franchiseformules. Daar bent u als franchisegever toch ook bij?!

Beursdata en locatie

Locatie: EXPO Hoevelaken
Donderdag 7 april 2016 van 14.00 tot 21.00 uur / Vrijdag 8 april 2016 van 10.00 tot 16.00 uur

EXPO Hoevelaken is centraal gelegen nabij A1 en A28 en is ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. Er zijn 800 gratis parkeerplaatsen.

Donderdagavond wordt de eerste beursdag afgesloten met een beursborrel: alle standhouders zijn uitgenodigd!

Voor meer informatie om aanwezig te zijn als standhouder kunt u contact opnemen met FranchiseFormules.NL.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.