BenP Accountants en Advies neemt HBB-Advies over

Datum: januari 8, 2013

B&P Accountants en Advies heeft per 1 januari HBB-Advies overgenomen. Daardoor mag de accountants- en adviesorganisatie nu ook de overheid en semioverheid, zoals waterschappen, ziekenhuizen en de Politieacademie, tot haar opdrachtgevers rekenen. “En dat is erg bijzonder voor een middelgrote organisatie als wij zijn’’, benadrukt David Bos, CEO van B&P. “Ook wordt met deze overname onze consultancytak fors uitgebreid’’, aldus Bos. HBB wordt een 100% dochter van B&P Consultancy. HBB-Advies heeft expertise op het vlak van Netcentrisch Werken en de daarbij horende veranderingstrajecten. HBB richt zich op het verbeteren van het operationeel informatiemanagement van de ketenpartners in de OOV sector (Openbare Orde en Veiligheid), zoals waterschappen, netwerken acute zorg en andere crisisbeheersing-organisaties. Ook ondersteunt en adviseert HBB diverse veiligheidsregio’s bij de verdere ontwikkeling van Netcentrisch Werken.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/BenP-Accountants-en-Advies-neemt-HBB-Advies-over.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.