Benoeming tweekoppige directie Expert

Datum: mei 26, 2014

Het Bestuur van de Stichting Administratie Kantoor Expert Holding B.V. heeft tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders op 19 mei jl., in samenspraak met de Raad van Commissarissen en in het bijzijn van de Certificaathouders, de heren Dik Pijl en Ed van den Heuvel benoemd tot statutaire directie van Expert Holding B.V.
 
De heer Dik Pijl is tevens Voorzitter van de Raad van Directie.
 
Expert ziet de toekomst met dit directieteam vol vertrouwen tegemoet.
 
Over Expert

Expert behoort tot de top-3 sterkste merken in de elektronicabranche met 150 aangesloten Expertwinkels en een webwinkel. In een terughoudende markt met grote concurrentie van ketens en internet neemt Expert een sterke positie in met Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Internationaal kent de formule ruim 7.400 winkelpunten en is ze wereldwijd in 20 landen actief.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.