Benny Schulte nieuwe franchisenemer Thexton Armstrong in Amersfoort

Datum: augustus 10, 2015

Deze week is Benny Schulte (52) toegetreden als consultant van Thexton Armstrong. In deze functie gaat hij in Amersfoort en omgeving ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Benny Schulte heeft diverse management- en directiefuncties vervuld binnen de ICT, het bankbedrijf, HRM en Consultancy. Een allrounder dus op senior management- en directieniveau. 

“Veel ondernemers bevestigen mij dat zij voor diverse vraagstukken alleen staan”, laat Benny Schulte weten aan onzeBenny Schulte (52) nieuwe franchisenemer bij Thexton Armstrong in de regio Amersfoort. Bron: FranchiseFormules.NL redactie. “Met de aanpak van Thexton Armstrong wil ik hen als persoonlijke business consultant helpen de onderneming succesvol uit te bouwen.”

De afgelopen jaren heeft Benny Schulte vooral verander- en professionaliseringstrajecten bij middelgrote organisaties doorgevoerd met als doel focus te creëren op de resultaat- en klantgerichtheid. Daarnaast is hij jarenlang vice-voorzitter van een bedrijfspensioenfonds geweest. 

Wij wensen Benny veel succes bij deze formule!


Contact

Thexton Armstron Schulte
Dhr. Benny Schulte
M: 06 4014 9223 
E: benny.schulte@tamkb.nl

Bron: www.thextonarmstrong.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.