Benny Schulte neemt Thexton Armstrong rayon Flevoland over

Datum: november 8, 2016

Binnen de organisatie van Thexton Armstrong is recentelijk een wijziging doorgevoerd. Jean Mahie heeft als directeur van het rayon Flevoland zijn taken overgedragen aan Benny Schulte.

Jean heeft bijna vier jaar lang MKB-ondernemers in Flevoland ondersteund. In deze periode heeft hij veel ondernemers kunnen helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering, het vergroten van hun rendement of het realiseren van groeidoelstellingen. Recentelijk kwam er echter een nieuwe uitdaging op zijn pad en Jean heeft besloten daar volledig voor te gaan. Dat betekent dat hij al zijn contacten en activiteiten vanuit Thexton Armstrong overdraagt aan adviseur Benny Schulte.
 

Over Benny Schulte

Benny Schulte is medio 2015 succesvol gestart met het rayon Amersfoort. Van oudsher is hij goed bekend in Flevoland en daarom was het voor hem een logische keuze om ook in dit rayon zijn diensten aan te bieden aan ondernemers. Benny blijft daarnaast doorgaan met zijn activiteiten in Amersfoort.

Vanaf nu is Benny dus de contactpersoon voor ondernemers in Flevoland. Mocht je ondersteuning zoeken bij het optimaliseren van je bedrijfsvoering, het vergroten van je rendement of het realiseren van groeidoelstellingen, neem dan contact op met Benny. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.