Bennigan’s start Europese expansie in Nederland

Datum: juli 31, 2015

Bennigan’s, een originele ‘Irish Style Casual Dine in’ formule zoekt een Master-franchisenemer in Nederland. Zelf noemt Bennigan’s zich een ‘high-energy neighborhood tavern’. De formule is gebouwd op de Ierse gastvrijheid waar sport, atmosfeer en goed eten samenkomen. De formule is zodanig opgezet dat zij zich kan aanpassen aan de kleur van de omgeving.

De focus van het internationale management ligt in het voortdurend heruitvinden van de formule voor lokale markten, flexibele prototypes, innovatieve menu’s en het bouwen op de legendarische Ierse service. Zij bieden veel omzet genererende activiteiten die zowel in de VS als internationaal hebben geleid tot een explosieve groei.

Daarnaast heeft de formule een zeer efficiënte operatie en staat training van het lokale management en personeelBennigan's zoekt Master-franchisenemer in Nederland. Bron: FranchiseFormules.NL hoog op de agenda. De eerste Europese uitbreiding is gerealiseerd op Cyprus en de volgende stap is uitbreiding naar Nederland. Voor Nederland is gekozen vanwege de open economie en de toenemende vraag naar sport kijken in een ‘pub achtige’ omgeving.

“Het lijkt ons fantastisch om samen te werken met een Nederlandse Master die onze toewijding en visie deelt om het merk Bennigan’s in Nederland te laten groeien. Wij geloven dat franchise is gebaseerd op een gemeenschappelijke visie en het commitment van franchisenemer en franchisegever naar elkaar. Bennigan’s biedt het beste dat de food business te bieden heeft op het gebied van ondersteuning en training”. Deze woorden komen van Christopher Chrysanthou, de International Expansion Manager voor Europa.

Paul van Wageningen, partner bij Franchise Match voegt hier aan toe; “De Master franchisenemer wordt vanaf dag één ondersteund met elk detail van de bedrijfsvoering. Een belangrijk USP is de flexibiliteit van het concept. Bennigan’s lijkt er in geslaagd te zijn een manier te vinden om de formule-uitgangspunten overeind te houden en toch goed aanpasbaar te zijn tot op land of zelfs stadsniveau”. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.