Belgische Chocolatier Leonidas zoekt Nederlandse ondernemers

Datum: augustus 11, 2016

De beroemde Belgische Chocolatier Leonidas staat al meer dan 100 jaar voor traditionele bereiding en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Wie Leonidas hoort, denkt direct aan die heerlijke, typisch Belgische bonbons.

Voor uitbreiding van het Leonidas netwerk met verkooppunten (meer dan 1.400 verdeeld over 45 landen) zoeken wij ambitieuze Nederlandse ondernemers die hun eigen Speciaalzaak onder dit iconische merk willen opstarten. Het uitbaten van een Leonidas chocolade speciaalzaak vraagt om echte doeners die de drive hebben om een perfecte kwaliteitswinkel neer te zetten. Gastvrijheid, ondernemersgeest en passie voor chocolade is een absolute must. Eventueel bestaat de mogelijkheid om de dienstverlening in uw winkel uit te breiden door het aanbieden van koffie, softijs en/of Brusselse wafels.

Ook voor uitrol van het ‘Shop-in-Shop’ concept komen wij graag in contact met bestaande ondernemers of franchisenemers met een sterke affiniteit voor Chocolade die Leonidas-produkten in hun vestiging willen bijverkopen. 

Professionele ondersteuning

Of u nu een Speciaalzaak wilt openen of Shop-in-Shop gaat verkopen: de buitengewoon vakkundige teams met zeer gemotiveerde Leonidas-professionals staan altijd voor u klaar! Zij zullen u vanaf dag één helpen bij elke stap die u neemt: de perfecte locatie vinden, uw winkel of verkoopbalie inrichten en beheren, u adviseren bij het organiseren van uw inkopen. U kunt tijdens de samenwerking gebruik maken van praktische opleidingen en ondersteuning, zowel op logistiek als op verkooptechnisch vlak. Ook kunnen nieuwe ondernemers werkervaring opdoen door mee te draaien in de eigen vestiging van Leonidas in de Markthal in Rotterdam. U profiteert dus volop mee van de gezamenlijke know-how die door Leonidas in de laatste 100 jaar is opgebouwd. 

Een uitdaging die u prikkelt?

Dan moeten we elkaar zeker leren kennen! Toon uw interesse aan onze verkoopafdeling door het online informatie aanvraagformulier in te vullen (scroll naar beneden). Wij nemen direct contact met u op en komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer over de samenwerkingsmogelijkheden met Leonidas in bijgaand formuleprofiel

Belgische Chocolatier Leonidas zoekt ondernemer(s) voor het openen van Speciaalzaken of Shop-in-Shop. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.