Beleef de Nacht van Bakker Bart

Datum: maart 1, 2017

Bakker Bart bestaat 40 jaar en gaat dit jubileumjaar van start met de Nacht van Bakker Bart. Op zaterdag 11 maart a.s. openen zestien Bakker Bart winkels in het land tussen 5.00 uur en 7.00 uur hun deuren en geven de bakkers een rondleiding in de bakkerij, waarbij zij hun kennis en liefde voor het vak delen.

Elke nacht rijzen de broden van Bakker Bart in diepe rust. Nog voor het ochtendgloren worden door onze bakkers de ovens ontstoken om het lekkerste verse brood en andere broodproducten te bakken. De bakkers van Bakker Bart doen dat nu al 40 jaar en willen graag iedereen laten zien wat er allemaal bij het bakken van vers brood komt kijken. Liefhebbers kunnen een kijkje in de bakkerij nemen en het rijsproces van het brood meebeleven.

Uiteraard kan er ook geproefd worden; want wat is er nu lekkerder dan vers gebakken brood? De Nacht van Bakker Bart wordt afgesloten met een lekker gratis ontbijtje en een goodiebag voor iedere bezoeker. Kijk voor meer informatie over de Nacht van Bakker Bart op www.bakkerbart.nl/nachtvanbakkerbart.

 

Over Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar je kunt er ook terecht voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch of een verse warme snack. Naast de Nacht van Bakker Bart organiseert Bakker Bart dit jaar tal van andere activiteiten voor groot en klein.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.