Belcentrale en Mitra enthousiast over pilot in Gorinchem

Datum: oktober 18, 2018

Vandaag, 18 oktober 2018 opent in Gorinchem een gloednieuwe Mitra drankenspeciaalzaak met Raymond Zonneveld als eigenaar. Belcentrale levert voor deze Gorinchemse vestiging aan De Linie de telefonie en de internetverbinding over glasvezel. Het was een harde eis van Mitra dat vóór de opening een glasvezelverbinding moest liggen. Belcentrale deinsde hiervoor niet terug en durfde het commitment aan te gaan. Afgelopen weekend werd een goed werkende verbinding inclusief VoIP-telefonie opgeleverd, zodat ruim voor de opening het pin- en kassasysteem ook veiliggesteld waren.

Focus op retail- en franchiseformules

Belcentrale richt zich sinds een aantal maanden succesvol op retail- en franchiseformules. Eerder berichtten we bijvoorbeeld al dat we preferred supplier zijn geworden van Hubo en Multimate, onderdeel van DGN Retail. “Deze nieuwe winkel van Raymond Zonneveld is de eerste Mitra dankenspeciaalzaak voor Belcentrale en we gaan ervan uit dat we hierna nog veel meer vestigingen van internet, telefonie en eventueel alarm en pin mogen voorzien. Het voordeel voor de formule is hierbij dat hoe meer vestigingen zijn aangesloten, hoe interessanter de prijs wordt.”

Servicegericht, zelfs in het weekend 

“Natuurlijk doen we met deze pilot voor Mitra Zonneveld ons uiterste best”, aldus Soufiane Achraa, salesmanager bij Belcentrale. “Dat blijkt ook al uit het feit dat we zo snel mogelijk de glasvezelverbinding hebben kunnen leveren. Onze goede relatie met Unet – een dochterbedrijf van Eurofiber – was hierbij cruciaal. Maar we hebben er ook voor gezorgd dat we in het weekend voor de opening alle installaties al hebben uitgevoerd, wel zo prettig voor de ondernemer. Dat is overigens sowieso onderdeel van het vaste pakket, wanneer een retail- of franchiseformule met ons in zee gaat. Dat is inclusief ons premium servicecontract, waarmee we ook ’s avonds en in het weekend paraat staan. We werken met een aantal vaste accountmanagers en monteurs dedicated voor franchise- en retailketens. Zij weten precies wat belangrijk is voor deze ondernemers. We merken ook dat het over en weer prettig werkt als onze commerciële mensen en monteurs bekend zijn met de formule. Ook nu weer bij de opening van deze Mitra Drankenspeciaalzaak zien we dat dat echt een win-win situatie is.”

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.