Bedrijfsoverdracht Van Melik Food Groep

Datum: maart 13, 2017

Jef Van Melik heeft na ruim 45 jaar het door hem opgerichte bedrijf Van Melik Food Groep overgedragen aan zijn directie- en managementteam en twee externe aandeelhouders. Charles Sampers, Marcel Maas en Patrick Dreezens zullen als statutaire directie het bestuur vormen van Van Melik Food Groep. 

Samen met Peter en Paul Krekels is met de overname de continuïteit gewaarborgd, aldus Jef Van Melik, die zelf als adviseur beschikbaar blijft.

Charles Sampers is ruim 25 jaar werkzaam voor Van Melik Food Groep en vanaf 2008 statutair directeur. Hij houdt zich voornamelijk bezig met algemene zaken en de franchise formules.
Marcel Maas is sinds 2009 werkzaam binnen de groep en vanaf 2013 mede statutair directeur.
Zijn primaire werkgebied ligt binnen het productiebedrijf Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden.
Controller Patrick Dreezens is sinds 2013 werkzaam binnen Van Melik Food Groep en treedt toe tot de directie.

Peter Krekels en zijn zoon Paul nemen als aandeelhouders een belang in Van Melik Food Groep. Peter nam ruim 25 jaar geleden de vee- en vleeshandel van zijn vader over en bestiert dit bedrijf samen met zoon Paul.

Peter blijft verantwoordelijk voor de Vee- en vleeshandel P. Krekels B.V. en Paul zal in de loop der jaren tot het management team van Van Melik Food Groep toetreden.

Van Melik Food Groep is de moederorganisatie van de franchiseformules Slagerij Van Melik Du Chef
(9 vestigingen in Zuid-Limburg) en Bufkes, dé lekkerste Broodjes (36 vestigingen landelijk).
Productiebedrijf Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden behoort eveneens tot de groep.

Van Melik Food Groep is groeiende en bouwt momenteel aan de toekomst door een grootschalige uitbreiding en verbouwing van de huidige productie- en kantoorfaciliteiten. Op de hoofdvestiging in het Zuid-Limburgse Hoensbroek werken momenteel bijna 50 medewerkers en binnen de totale franchiseorganisatie ruim 400.

De directie Van Melik Food Groep 
(van links naar rechts: Marcel Maas (commercieel directeur), Charles Sampers (algemeen directeur) en Patrick Dreezens (financieel directeur). Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.