Bea’s Afslankmethode bestaat 17 jaar

Datum: juli 30, 2014

In 1995 startte Bea Pols als een van de eersten met de nieuwe opleiding gewichtsconsulente. In eerste instantie om zelf haar obesitas en eetstoornis aan te pakken. Eenmaal 40 kilo lichter is ze op 1 augustus 1997 met haar bedrijf gestart. Al snel behaalden veel cursisten goede resultaten en groeide het bedrijf door mond-tot-mond reklame uit tot een fulltime baan. Begin 2000 kreeg ze landelijke bekendheid door interviews in diverse kranten en onder andere weekbladen Vriendin en Margriet. 

Vanaf 1998 begeleidt ze met succes ook kinderen naar een gezond gewicht. Ze heeft o.a. meegewerkt aan Zembla en Hollandse Zaken als specialist op het gebied van kinderen met gewichtsproblemen. Ze is auteur van ‘Afslanken & persoonlijke groei’, ‘Kids op dieet’ en ‘Afslanken met Bea is een feestje’. 

In 2014 is ze met een franchiseformule gestart en heeft ze Natascha Wieten als collega in Langedijk en Riny de Kort als collega in Waalre. Allemaal zijn ze aangesloten bij de beroepsvereniging BGN, een garantie voor de cliënt dat ze gediplomeerd zijn en regelmatig nascholing volgen. Veel van de consulten worden vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. De franchiseformule wordt verder uitgebreid.

Om het 17-jarig jubileum te vieren willen we ieder één persoon van 1 september t/m 30 november 2014 gratis en persoonlijk begeleiden bij het afslanken. Wil jij kans maken op gratis begeleiding? Meld je aan via de website van BEAS Afslankmethode.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.