BB Live nieuw concept van de Beren Holding

Datum: februari 15, 2012

Een hapje eten gevolgd door ongedwongen dansen op en meezingen met bekende nummers, live gespeeld op twee vleugels. Binnenkort is het allemaal mogelijk in de nieuwe Brabantse hotspot, BB Live. Op 1 maart opent de nieuwe swingende horecagelegenheid zijn deuren aan de Vismarktstraat in Breda, in het pand van voormalig eetcafé Bono Beer. BB Live is een uniek concept binnen de Berenfamilie met een nieuwe kaart en uitbundige live muziek in een sfeervolle ambiance.

Muziek à la carte
Voor een gezellig avondje stappen is BB Live ‘the place to be’, maar ook voor een lekker hapje eten kan men bij BB Live terecht. Of het nu is voor lunch of diner, de kaart biedt een veelzijdigheid aan smakelijke gerechten, zoals de gegrilde tonijn met een salsa verde, de lamsrack met rodewijnsaus en het wekelijks wisselende hoofdgerecht. Maar ook de beroemde overheerlijke saté en spareribs die men kent van de Berenfamilie staan bij BB Live op het menu. Iedereen is welkom in deze sfeervolle gelegenheid waar gastvrijheid de boventoon voert. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het swingen geblazen bij BB Live als de artiesten hun plekje achter de vleugels innemen. Ze worden daarbij begeleid door muzikanten op onder meer drums. Als dan de voetjes niet van de vloer komen… Uiteraard behoren verzoeknummers tot de mogelijkheid. Daarnaast wordt er elke zondagmiddag een jazzmiddag georganiseerd. BB Live is vanaf 1 maart zes dagen per week geopend, waarvan op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond tot in de late uurtjes.

Sfeervol interieur
Front BB Live BredaBB Live komt in het pand waar tot voor kort eetcafé Bono Beer gevestigd was. Deze ‘beer’ heeft inmiddels zijn deuren gesloten voor een grondige verbouwing. Het statige pand aan de Vismarktstraat bood namelijk meer mogelijkheden dan het voormalige eetcafé benutte. Eigenaar Ad Schaap bedacht een nieuw concept voor dit fraaie pand, waarbij een podium met twee pianovleugels centraal komt te staan. Op dit moment wordt er binnen de vier muren van BB Live hard gewerkt aan het nieuwe interieur, waarvan het creatieve ontwerp is gemaakt door designbureau Jora Vision. Dit bureau ontwierp eerder al interieurs voor de Beren eetcafés en staat garant voor sfeervolle designs. Buiten komt er een geheel vernieuwd terras waar, door de aanwezigheid van heaters, ook in de koudere maanden gebruik van kan worden gemaakt.

Over BB Live
BB Live is een swingende uitgaansgelegenheid waarbij live muziek centraal staat en is daardoor een uniek concept binnen de Berenfamilie. BB Live is de 21e horecazaak van de organisatie die al sinds 1984 naam maakt met de Beren eetcafés, gevestigd in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Flevoland. Vanaf het eerste moment onderscheidde de Beren eetcafés zich van andere horecagelegenheden met hun royale porties heerlijke vlees- en visgerechten tegen een vriendelijke prijs. Maar vooral de gezellige entourage en de ongedwongen sfeer leveren een bijdrage aan het succes. Met de opening van BB Live op 1 maart 2012 heeft de holding naast eetcafés, een bezorgservice, een Beren Boot en publiekscatering in onder andere stadion de Kuip nu dus ook een echte uitgaansgelegenheid voor in de late uurtjes.

Bron: De Beren Holding

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.