Battery Street lanceert “Corner-in-Shop” formule

Datum: oktober 15, 2015

Battery Street, het one-stop-shopconcept van Battery Supplies NV uit Deerlijk (BE), lanceert binnenkort de “Battery Street Corner”-formule. Net als bij de Shop, kan men bij een Corner alle batterijen voor alle toepassingen vinden, zowel voor B2C als B2B. De Corner is een formule die tegemoet komt aan de vraag vanuit de markt, meer bepaald bestaande handelszaken die op zoek zijn naar uitbreiding van hun assortiment. Méér omzet halen uit je bestaande klanten, en méér klanten aantrekken vanuit de productgroep batterijen, is hierbij de insteek. Dit alles met minimale investeringen.

U kunt de nieuwe Corner formule, net als de Shop formule, komen ontdekken op de beurs ‘Franchising Vlaanderen 2015’ die plaats vindt op 29 Oktober a.s. in Gent. Voor meer tekst en uitleg kan u ook steeds terecht bij Luc Deraedt, Business Development Manager (+32 (0)492/975211 of luc.deraedt@batterystreet.be ).

Battery Street opende zijn eerste vestiging eind 2010 in Roeselare en telt ondertussen 5 shops in België, 2 in Nederland en 1 in het zuiderse Malta. Enkele extra verkooppunten in België onder de vorm van franchising staan dichtbij opening.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.