BAS Training zoekt gedreven commerciële ondernemers

Datum: juni 3, 2014

BAS Training verzorgt al ruim 17 jaar bedrijfstrainingen in de Benelux. Vanaf 2010 is er hard gewerkt aan het vernieuwen van alle verkooptrainingen, managementtrainingen en functietrainingen. Met succesvolle programma’s als resultaat, zowel voor retail als voor het bedrijfsleven. De no-nonsense trainingsmethodiek levert de klant een hoog rendement op, en maximaal gemotiveerde medewerkers. De ontwikkeling en professionalisering van mensen staat centraal. Praktijkgerichte trainingen zijn hiervoor het meest geschikte instrument. Deze worden in partnerschap met de opdrachtgever ontwikkeld en opgezet.

De kwaliteit van onze trainingsprogramma’s doet niet onder voor de top 10 in Nederland, en daarom willen we
groeien! En met een gezonde groei zijn we in staat om naast de MKB bedrijven ook grote organisaties te ondersteunen met professionele trainingen.

Om onze groei ambitie waar te maken zoeken we in verschillende regio’s in Nederland naar kandidaten die na hun commerciële loopbaan toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Mensen met praktijkervaring die weten waar ze over spreken, en hun kennis over willen brengen op anderen.

Na een intensieve interne opleiding en begeleiding is men is staat om succesvol het eigen trainingsbureau te runnen, met een franchiseformule die alle ruimte voor ondernemerschap biedt.

Meer informatie vindt u in het formuleprofiel van BAS Training op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.