Barteld Oppers general manager Suite Novotel Den Haag City Centre

Datum: september 16, 2014

Barteld Oppers (1977) is door Accor aangesteld als general manager van Suite Novotel Den Haag City Centre. Hiermee verzekert het nieuwe hotelmerk in Nederland zich van een innovatief profiel: Barteld Oppers heeft eigentijds ondernemerschap – op alle vlakken van het hotelvak – hoog in het vaandel staan. Met een geheel nieuw team realiseert hij momenteel het hotel van zijn dromen. Vanaf 1 oktober kunnen zijn gasten dat komen ervaren.

Barteld Oppers is zijn carrière vijftien jaar geleden begonnen bij Accor en recentelijk was hij general manager van ibis Den Haag Scheveningen. Karakteristiek voor Barteld Oppers is zijn kijk op hoe mensen zichzelf en elkaar kunnen verrijken. Zo werken de teamleden volledig zelfstandig, hebben ze veel eigen verantwoordelijkheden en zijn multi-inzetbaar. Ze opereren binnen een, zeker voor de hotelbranche unieke horizontale organisatie.

Buiten gebaande paden

Barteld Oppers werkt duurzaam en intensief samen met diverse partijen van binnen en buiten de hotellerie. Barteld Oppers: “Het is stimulerend en verrijkend om buiten de kaders van je eigen bedrijf te denken. Zo zijn experts van buiten het hotel betrokken geweest bij de ontwikkeling van ons food-concept, iets wat tot een bijzonder resultaat heeft geleid. Verder is het idee van gratis fietsgebruik bij een verblijf verder uitgekristalliseerd met verhuurbedrijven in de omgeving.

Hotel van de toekomst

“Onze moderne voorzieningen sluiten aan bij een langer verblijf. Maar uiteindelijk zijn de mensen het belangrijkste. Zij maken of breken een ervaring en kunnen de gasten zich thuis laten voelen. Zeker in een maatschappij met hoge mate van individualiteit is er behoefte aan beleving en echtheid. Het hotel van de toekomst is er niet een met de meeste gadgets, maar een dat zich weet te omringen met de allerbeste mensen voor en achter de schermen. Dát is ook vernieuwing!” aldus Barteld Oppers.

Uniek in Nederland: long stay

Suite Novotel bestaat al in het buitenland, maar is in Nederland nieuw. Het vooruitstrevende lid van de Accor-familie richt zich met name op long stay-verblijven, iets wat in Nederland nog in de kinderschoenen staat. Met Suite Novotel Den Haag City Centre speelt Accor Hotels in op een behoefte in de Haagse regio met haar nationale en internationale bedrijvigheid. Op 1 oktober opent het hotel de deuren.

 

Over Accor

Accor, ‘s werelds toonaangevende hoteloperator, biedt haar gasten en klanten de deskundigheid van zowel een hoteloperator en franchisegever (HotelServices) als van een hotelbezitter en investeerder (HotelInvest), met als doelstelling het realiseren van aanhoudende groei en harmonieuze ontwikkeling van het netwerk. Met ruim 3.600 hotels en 460.000 kamers, verdeeld over alle hotelsegmenten, verwelkomt Accor zowel zakelijke als vrijetijdsreizigers in 92 landen. Het merkportfolio bestaat uit de luxe hotels Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, de midscale-hotels Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio en de economy-hotels ibis, ibis Styles, ibis budget en hotelF1.                 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.