Bart Schepers nieuwe franchisenemer Thexton Armstrong in Tilburg

Datum: november 18, 2015

Bart Schepers heeft vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring zowel als werknemer als ondernemer een lange staat van dienst binnen (o.a.) het midden- en kleinbedrijf. Na zijn eigen onderneming (IT) te hebben verkocht, ondersteunt hij – met een pragmatische no-nonsense aanpak – ondernemers in en rondom Tilburg.

Een bewezen pragmatische aanpak & sparringpartner

Als ondernemer heb ik zelf ondervonden hoe lastig het is om structureel, buiten de waan van de dag, je bedrijf te verbeteren. Je mist twee belangrijke ingrediënten: een bewezen pragmatische aanpak én een sparringpartner die je op koers helpt en houdt. Een visie en aanpak die naadloos aansluit bij die van Thexton Armstrong. 

Na twee studies (masters) in bedrijfswetenschappen en informatica aan de Radboud Universiteit te hebben behaald isBart Schepers verkocht zijn IT-bedrijf en werd franchisenemer bij Thexton Armstrong. Bron: FranchiseFormules.NL hij zijn carrière gestart als IT-consultant bij een marktleider in de IT-branche. Uiteindelijk is hij voor zichzelf begonnen en heeft vanuit zijn eigen bedrijf ook in meerdere start-ups deelgenomen. Vanuit die rollen heeft Bart talloze klanten, van MKB-bedrijven tot multinationals, van binnenuit bestudeerd en geholpen met innovatieve oplossingen.

Eerst organiseren, dan automatiseren

Vanuit zijn achtergrond als bedrijfskundige realiseert hij nu zijn ambitie om buiten het IT-werkgebied ondernemingen te helpen. “Door technologie slim in te zetten, kan kwaliteit worden verbeterd, het werk sneller worden uitgevoerd en zijn nieuwe business modellen mogelijk.” Tegelijkertijd heeft hij gezien dat zodra er fundamentele zaken ontbreken, je met technologische middelen niet de optimale oplossing weet te realiseren: “Je dient eerst te organiseren, daarna te automatiseren!”.

Thexton Armstrong Schepers
Contactpersoon: Bart Schepers, directeur
Huygensstraat 44, 5283 JM Boxtel
M: 06 5153 7913 
E: bart.schepers@tamkb.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.