Bakker Bart rolt winkelformule uit in Westervoort en Borne

Datum: augustus 29, 2016

Begin september opent Bakker Bart twee vernieuwde Bakker Bart-winkels in Westervoort en Borne. Hiermee zijn er weer twee winkelgebieden in Nederland een eigentijdse Bakker Bart, met ambachtelijke uitstraling rijker geworden. In deze nieuwe winkels zijn de meest succesvolle onderdelen van de nieuwe winkelformule doorgevoerd. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij weer twee Bakker Bart-winkels kunnen toevoegen die invulling geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.”

Consumentenonderzoek heeft geleid tot nieuwe formule

Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept ,  op 18 februari 2016 werd de tweede in Veldhoven. Afgelopen maanden openden wij in Dronten, Oss Walstraat en Haaksbergen. Met deze succesvolle ervaringen openen wij op donderdag 1 september onze vernieuwde winkel in Westervoort. Een week later, op donderdag 8 september, opent Borne de deuren van de vernieuwde winkel. Dit jaar zullen wij de nieuwe formule nog verder gaan uitrollen.”

Breder en eigentijdser assortiment

Het assortiment heeft in de nieuwe formule een verandering ondergaan met vers gebakken granola, de lekkerste apple pie, heerlijk bananenbrood en ambachtelijke spelt crackers en spelt beschuit. Bakker Bart heeft niet alleen een breder en eigentijdser assortiment toegevoegd, ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing is nieuw.

 

Over Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende bijna veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. 

 

 

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.