Bakker Bart opent nieuwe winkel in het centrum van Enschede

Datum: september 29, 2016

Op woensdag 5 oktober is de feestelijke opening van de geheel nieuwe Bakker Bart aan de Langestraat 14 in Enschede in het voormalige pand van Dolcis. De bakkerij van ondernemers Kay en Mariska Beumers is geheel ingericht volgens de nieuwe winkelformule. Hiermee is er weer een winkelgebied in Nederland een eigentijdse Bakker Bart, met een ambachtelijke uitstraling, rijker geworden. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij opnieuw een nieuwe Bakker Bart-winkel toegevoegd hebben die invulling geeft aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.”

Consumentenonderzoek heeft geleid tot nieuwe formule

Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept. Inmiddels zijn al diverse nieuwe winkels geopend en heropend. Op woensdag 5 oktober vieren we de opening van onze nieuwste winkel in Enschede. De nieuwe formule wordt de komende tijd verder uitgerold.”

Centrale plaats voor het bakproces

Centraal in de nieuwe formule staat het bakproces. Onder toeziend oog van de klanten wordt de hele dag door vers brood en andere broodproducten gebakken. Op die manier wordt de slogan ‘altijd lekker vers’ waargemaakt.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment heeft in Enschede binnen de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door toevoeging van horecaproducten.

In de winkel worden bijvoorbeeld vers belegde focaccia’s bereid en wordt de granola zelf gebakken zodat het altijd lekker vers is. Daarnaast is er een zoete Knabbelstengel chocolade vanille toegevoegd en een nieuw assortiment heerlijke knapperige broden bereid met desem in onder andere de varianten licht meergranen en spelt. Ook nieuw in het assortiment is de overheerlijke plaatcake in de smaken appel kaneel en speculaas amandel. In de nieuwste Bakker Bart in Enschede is ook heerlijk bananenbrood verkrijgbaar, de lekkerste apple pie, ambachtelijke crackers en speltbeschuit.


Over Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende bijna veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.