Bakker Bart innoveert aan Grote Markt in Groningen

Datum: juli 3, 2015

Onder grote belangstelling is op donderdag 2 juli de Bakker Bart vestiging aan de Grote Markt in Groningen geopend. Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, was aanwezig en hield een wervelende toespraak, voordat hij het roze lint doorknipte en daarmee de winkel officieel opende. De winkel is intensief verbouwd en dient na evaluatie van de resultaten tot voorbeeld voor toekomstig te openen en te verbouwen Bakker Bart-winkels elders in Nederland. 

De Bakker Bart vestiging aan de Grote Markt in Groningen is heropend door Hans Nijland, directeur van FC Groningen. Bron: FranchiseFormules.NL

De officiële openingshandeling startte met een
indrukwekkende speech uitgesproken door de algemeen directeur van Bart’s Retail (franchisegever van Bakker Bart) Herbert Schalkwijk. Schalkwijk: ‘Met de opening zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Deze vernieuwde Bakker Bart winkel wordt de komende tijd uitvoerig gevolgd en daar waar nodig fijngeslepen’. Schalkwijk prees de franchisenemers Jeroen en Trijny Bakker voor hun harde werken de afgelopen tijd en bedankte ze voor de intensieve, prettige samenwerking die in korte tijd resulteerde in deze geweldige pilot-winkel.

Vervolgens inspireerde Hans Nijland de aanwezigen met zijn speech over het neerzetten van prestaties. Na zijn toespraak overhandigden Jeroen en Trijny Bakker een cheque t.w.v. € 500,00 aan Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

De winkel

De aanwezigen konden vervolgens een kijkje nemen in de compleet vernieuwde winkel. Tevens was er gelegenheid om in de winkel op de foto te gaan met de KNVB beker. In de compleet vernieuwde winkel is altijd lekker vers, de aangepaste formuleaanpak van Bakker Bart, volledig uitgewerkt. Altijd lekker vers is het resultaat van uitgebreid consumentenonderzoek dat Bakker Bart begin dit jaar liet uitvoeren. Daaruit kwam onder meer naar voren dat de consument – naast een aantal andere elementen – vooral groot belang hecht aan aspecten als vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon. 

Bakker Bart aan de Grote Markt in Groningen is intensief verbouwd en dient tot voorbeeld voor toekomstig te openen en te verbouwen Bakker Bart-winkels. Bron: FranchiseFormules.NL

Winacties

Bakker Bart Groningen organiseert ter gelegenheid van de opening in de periode van 2 juli tot en met 6 augustus aanstaande verschillende leuke acties. De klanten krijgen bij besteding van iedere € 7,50 een lot waarmee hij of zij kans maakt op een unieke Bakker Bart-bakfiets. Bij aankoop van de aanbieding van de week, wordt een extra lot aan de klant overhandigd. Op de website en de Facebookpagina worden eveneens interessante acties en aanbiedingen geplaatst. 


Over V.o.f. Bakker

V.o.f. Bakker, de onderneming van Jeroen en Trijny Bakker is vanaf 2001 als franchiseondernemer verbonden aan Bakker Bart. De ondernemers exploiteren twee winkels in Emmen en één winkel in Winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Sinds februari 2015 zijn zij ook actief met een vierde winkel die is gevestigd aan de Grote Markt 51 in Groningen. Bakker Bart al is vanaf 1992 gevestigd in dit markante pand aan de zuidzijde van de Grote Markt op de kruising met de Herenstraat.


Over Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen. Sindsdien is de formule met 175 winkels uitgegroeid tot de grootste bakkersketen van Nederland. Bakker Bart-winkels kenmerken zich door uitsluitend gebruik te maken van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis, maar je kunt er ook terecht voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch, een salade en een verse warme snack.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.