Bakker Bart Haren heropend

Datum: februari 12, 2013

Franchise vestiging Bakker Bart in Haren sloot recentelijk plots de deuren. Op 11 februari is deze vestiging in Haren weer heropend onder het eigen beheer van Bakker Bart.

Erik-Jan Sok: “Over de juiste toedracht van de sluiting kan tot op heden niet veel gemeld worden. Uiteraard houdt dit verband met de afwikkeling van zaken tussen de oud-ondernemer uit Haren en de franchisegever uit Beuningen.” Er is getracht om het bestaande personeel zo veel mogelijk in dienst te houden, om zo ook duidelijke herkenning voor de vele vaste klanten te houden. Ondertussen is gebleken dat er veel interesse is voor de overname van deze vestiging, dus sluit het hoofdkantoor van Bakker Bart niet uit dat de vestiging in Haren weer zeer spoedig gerund zal worden door een franchisenemer.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#bakkerbart

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.