Bailine viert 10-jarig bestaan in Nederland

Datum: februari 3, 2016

Na overname van de de Master-Franchise Nederland van de formule-eigenaar uit Noorwegen is er de afgelopen jaren door Ellen Vink veel tijd  en energie gestoken in het professionaliseren van de Bailine organisatie. Dit heeft geleid tot nominatie voor de verkiezing van de Franchise Award 2015, waar Bailine behoorde tot de beste 3. 

Bailine richt zich verder op de toekomst en voegt vanaf begin dit jaar nieuwe innovaties toe aan het franchise concept. De innovatie is de samenwerking met de productlijnen van Be-Life op het gebied van vitamines en mineralen en het verpersonaliseren van de voedingsadviezen door gebruik te maken van geavanceerde software van Nutrilog en de meetapparatuur van Biody-Xpert.

Door deze toevoeging en uitbreiding van diensten bied Bailine een uitgebreider verdienmodel en kan de franchiseneemster haar klanten nog beter bedienen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.