Bagels & Beans wint GfK Out-of-Home Award, Doppio tweede

Datum: juni 26, 2015

Donderdagmiddag is Doppio Espresso als tweede geëindigd tijdens de uitreiking van de “GfK Out-of-Home Formule Award”. Dé prijs die de gastwaardering over kwaliteit, beleving en gastvrijheid in beeld brengen. De prijs werd in Den Bosch tijdens het jaarlijkse formuleawards event van GfK en Out-of-Home-Shops uitgereikt.

Doppio Espresso is tweede geworden in de categorie Shopperhoreca en mag zich daarmee één van de “Beste Horeca-formules van Nederland” noemen. De espressobarketen deelde het strijdtoneel met Bagels & Beans (1) en Ikea (3). De genomineerde organisaties werden beoordeeld op beleving, gastvrijheid, prijs en kwaliteit. Doppio Espresso scoorde vooral erg goed op gastvrijheid en kwaliteit.

Bij Doppio Espresso zijn enorm trots, verrast en vereerd met deze toonaangevende prijs. Vooral ondernemers en medewerkers werden bedankt; zij staan tenslotte elke dag in contact met de gast en zijn verantwoordelijk voor de service, beleving en gastvrijheid. “Het is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg gaan en het is een enorme motivator om door te gaan. Het mooie is dat de factoren waarop we beoordeeld zijn (te weten: gastvrijheid, beleving, kwaliteit) in onze kernwaarden zijn opgenomen. Iedereen binnen Doppio Espresso is hier dagelijks mee bezig. Dat we tweede zijn geworden is een blijk van waardering en erkenning dat we op de goede weg zijn. Het komende jaar willen we onze visie op gastvrijheid en koffie nog verder uitdragen. We zijn trots op alle medewerkers, collega’s, franchisenemers en leveranciers dat die mogelijk maken! Er zijn veel mooie bedrijven die hier winnen. We zijn erg vereerd dat we daar tussen staan.”

De tweede plek binnen de GfK Out-of-Home awards komt voor de espressobarketen bovenop de reeds behaalde prijzen: Winnaar AD Koffietest (2008), Jonge Ondernemersprijs (2010), The Belgium Netherlands CoffeeGuide Top 25, Beste Koffieketen (2013) en Publieksprijs (2012 en 2014) Misset Horeca Koffie Top 100, Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt.

De GfK Out-of-Home Formule Awards is een initiatief van GfK Nederland en Out-of-Home-Shops, waarbij op basis van een grootschalig onderzoek onder recente gasten van 76 foodservice organisaties waardering over horeca faciliteiten in beeld is gebracht. De best scorende organisaties in vijf kanalen (‘On the Move’, ‘Fastservice’, ‘Shopperhoreca’, ‘Catering’ en ‘Leisure’) ontvangen de felbegeerde beker en mogen zich dit jaar “Beste Horeca-formule Nederland” noemen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.