Bagels & Beans opnieuw beste horecaformule

Datum: juni 30, 2015

De vrijplaats voor koffie, bagels en geluk ontving op donderdag 25 juni opnieuw de GfK Out.of.Home Award in de categorie shopperhoreca. Ruim 8.000 consumentenbeoordelingen wezen Bagels & Beans aan als ideale gelegenheid voor een ontspannen en smaakvolle beleving. Hiermee liet de vrijplaats mede-genomineerde Ikea en Doppio Espresso achter zich.

Bij het grootschalige consumentenonderzoek drukten gasten hun waardering voor beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit uit in rapportcijfers. Oprichter Ronald Bakker is blij met de erkenning van de consument: “Het mooie van deze award is dat de consument de macht heeft. Zij bepalen welke formule hun verwachtingen overtreft en waar ze zich het prettigst voelen. Deze prijs is een prachtige erkenning van onze inspanningen om onze gasten gelukkig te maken.” 

Vriendelijke kwaliteitBagels & Beans wint GfK Out.of.Home Award, categorie shopperhoreca. Bron: Out.of.Home Shops/Marc Bolsius

Consumenten zijn vooral erg tevreden over de vriendelijkheid van het personeel en de prettige sfeer. Van alle vijftien beoordeelde horeca formules haalde Bagels & Beans hier het hoogste resultaat. Daarnaast zijn de respondenten erg te spreken over de ruime keuze op de menukaart en de kwaliteit van het eten en drinken. Allemaal elementen die ervoor zorgen dat de ondervraagde consumenten Bagels & Beans graag bij anderen aanbevelen.

Benaderbaar 

Laagdrempelig en benaderbaar. Dat is waar Bagels & Beans voor staat. Ronald: “Op de eerste pagina van onze menukaart staat mijn persoonlijke mobiele telefoonnummer. Wij nodigen iedereen uit om mij te bellen of sms-en met een idee, vraag of opmerking. Het leuke is dat mensen dit ook doen. Het gaat om dit oprechte menselijk contact. Onze gasten moeten blijer weggaan dan ze binnenkomen.”

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is de vrijplaats voor koffie, bagels en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Een belegde bagel, bijvoorbeeld met vegetarische kip of het rookkippetje met avocado, diverse soorten koffie, superfoods, salades en verse sappen. Vers bereid, klaar terwijl je lacht. Er zijn meer dan 60 vrijplaatsen in Nederland en een in Aken, Duitsland. Best bijzonder voor wat in 1996 begon als ontbijt- en lunchroom Bagels & Beans aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. De typische Bagels & Beans sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en betrokkenheid slaat aan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.