Bagels & Beans opent zestigste vestiging in Wageningen

Datum: april 29, 2014

Bagels & Beans zit alles behalve stil. De vrijplaats voor koffie, bagels en geluk is inmiddels aan de zestigste vestiging toe, in een prachtig monumentaal pand in Wageningen. Het lijkt nog zo kort geleden dat Bagels & Beans de vijftigste vestiging opende, maar slechts twee jaar later wordt alweer de volgende mijlpaal bereikt. De verse bagels en koffie, de sapjes en salades, maar misschien wel vooral de ontspannen sfeer en dat moment van rust op je drukke dag: het zijn ingrediënten die immer aan populariteit lijken te winnen. Op 7 mei 2014 is met de opening van een Bagels & Beans aan de Hoogstraat in Wageningen de zestigste vestiging een feit.Voor wie in de buurt woont; je zou Bagels & Beans al kunnen kennen van de vestiging in Ede. 

Gecontroleerde groei 

De groei gaat gestaag, maar gecontroleerd. ‘We willen niet te snel groeien’, verklaart Ronald Bakker, de oprichter van Bagels & Beans. ‘Kwaliteit gaat voor alles. Dat betekent dat we potentiële franchisenemers eerlijk vertellen wat ze te wachten staat. Daarnaast zorgen we voor een goede begeleiding. Op die manier vergroten we de kans dat een nieuwe vestiging slaagt en kunnen we garanderen dat het een échte Bagels & Beans is. Precies zoals onze gasten van ons verwachten.’

Hart voor horeca

Wat ongetwijfeld bijdraagt aan het succes, is het feit dat de franchisenemers niet alleen ervaren zijn, maar ook echt hart hebben voor horeca. Madelon Angelier, franchisenemer van de nieuwe vestiging in Wageningen: ‘Ik zeg altijd: het zit in je of het zit niet in je. En als het in je zit, dan weet je het.’ Zelf wist Madelon het al vroeg: ‘Ik wilde als kind altijd meehelpen als we ergens gingen eten.’

Meteen verliefd

De zestigste vrijplaats voor koffie, bagels en geluk opent in een prachtig monumentaal hoekpand. Mooie hoge ramen versterken die typische relaxte Bagels & Beans-sfeer. ‘Als je binnenkomt, is er een fantastische trap naar boven. Ik was meteen verliefd op het pand’, bekent Madelon. De Hoogstraat, waar het pand aan ligt, bevindt zich midden in het centrum van Wageningen, tussen winkels, cafés en restaurants. ‘Het terras is een heerlijke plek om even te zitten en te genieten’, aldus Madelon.

Over Bagels & BeansBagels & Beans is een eigentijds horecaconcept dat in 1996 startte aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. Bron: FranchiseFormules.NL

Bagels & Beans is een eigentijds horecaconcept dat in 1996 startte aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. De opvallend andere ontbijt- en lunchroom bleek een schot in de roos: inmiddels heeft de winkel voor koffie, bagels en geluk niet minder dan 59 vestigingen in heel Nederland en een in Aken, Duitsland.

Op de menukaart van Bagels & Beans staan onder meer belegde bagels, bijvoorbeeld met vegetarische tonijnsalade of het Rookkippetje met avocado en tomaat, diverse koffies, superfoods, salades en verse sappen.

Vorig jaar won Bagels & Beans een GFK Out-of-Home formule Award in de categorie Shopperhoreca. Ook mag het bedrijf zich winnaar noemen van de AD Koffietest 2013 met de vestiging in ’s-Hertogenbosch, net als in 2007.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.