Bagels & Beans Haarlem gekozen tot beste flexwerkplek

Datum: december 16, 2015

De Nationale Flexplek Test heeft na locatie-inspecties door heel Nederland de beste flexplekken van 2015 aangewezen. In de categorie horecaflexplek won Bagels & Beans Haarlem dankzij ‘de combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie en rustig geroezemoes op de achtergrond’.

Journalist Ingelise de Vries beoordeelde de winnende Bagels & Beans aan de Gierstraat in Haarlem. Zij zegt hierover: “De combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie en rustig geroezemoes op de achtergrond maakt Bagels & Beans het ideale koffietentje om lekker een paar uur te werken.” Ronald Bakker, oprichter van Bagels & Beans, reageert: “We zijn erg trots op deze eerste plaats. Bij ons staat de mens centraal. Dat betekent gezonde, maar vooral lekkere producten en uitzonderlijke bediening. Het is fijn dat de testers dit ook zo hebben ervaren.”

Er werden in totaal 35 flexplekken beoordeeld in 3 categorieën: de beste flexplek met meerdere vestigingen in Nederland, de beste horecaflexplek en de beste lokale flexplek. Tribes Eindhoven werd verkozen tot beste flexplek met meerdere vestigingen en Boven de Balie in Amsterdam als beste lokale flexplek. Het testteam keek onder meer naar zaken als locatie en bereikbaarheid, werkruimte, wifi, geluidsoverlast, duurzaamheid, gezondheid en sfeer.

Bron: Franchise+

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.