Bagels & Beans breidt uit naar Roermond en Roosendaal

Datum: januari 20, 2016

In de komende twee maanden zal franchiseformule Bagels & Beans twee nieuwe vestigingen openen in Roermond en Roosendaal. Dit is de 62e en 63e lunchzaak voor de keten. Eind november 2015 werd al bekend dat Bagels & Beans een nieuwe lunchzaak gaat openen in het voormalig Stedelijk Museum den Bosch. De franchiseformule heeft nog grotere plannen voor 2016. ‘We gaan dit jaar meer dan tien vestigingen openen’, aldus oprichter en franchisegever Ronald Bakker.

Op 24 februari wordt de Bagels & Beans in Roermond aan de marktstraat 22 geopend. Femke Verheijen krijgt de dagelijkse leiding over deze vestiging. De franchisenemer zegt: ‘Het leukste stukje van Roermond. Het is een hoekpand vlak bij de Markt met uitzicht op de straatjes, zodat je in de energie van de stad toch even tot jezelf kunt komen.’ Franchisegever Ronald Bakker voegt toe: ‘We vinden Roermond een fijne en bijzondere plaats en waren al langere tijd op zoek. Nu hebben we het perfecte pand gevonden.’

De opening van de vestiging in Roosendaal staat gepland op 9 maart. Zora van Benten, franchisenemer en verantwoordelijke voor deze vestiging zegt: ‘Het pand bevindt zich in overdekt winkelcentrum de Roselaar, midden in het centrum van Roosendaal. Het staat op een mooi plein direct naast een speelhoek voor kinderen van alle leeftijden.’ Winkelcentrum de Roselaar heeft een hoog glazen dak, zodat gasten in ieder jaargetijde kunnen genieten van het zonnetje op het terras ‘buiten’.

Meer informatie over de franchiseformule van Bagels & Beans vindt u in bijgaand formuleprofiel (zie beneden).

Bron: De Nationale Franchisegids

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.