Bagels and Beans geeft gas in 2013

Datum: september 6, 2012

Bagels & Beans start een aparte divisie voor evenementen, test met een bezorgservice voor bedrijven en wil 20 nieuwe vestigingen openen. 2013 wordt een belangrijk jaar voor de koffie- en bagelsketen, voorspelt medeoprichter Ronald Bakker, tegenover Out of Home Shops. Momenteel heeft Bagels & Beans 51 vestigingen, allemaal gerund door franchisenemers. Eind volgend jaar wil Bakker de teller op 70 hebben staan. “We hebben een witte vlekkenplan voor Nederland waarin ruimte is voor 90 vestigingen in totaal.” Het plan is om daar een flagshipstore in een grote stad aan toe te voegen. Bakker: “Het moet een ontmoetingsplek zijn, waar we van alles uitproberen met inrichting, producten, sfeer.” Bakker ziet ook ruimte voor meer shop-in-shops van Bagels & Beans. Momenteel heeft de formule 3 shop-in-shops bij boekwinkels van Selexyz. Bagels & Beans werkt aan modules die op allerlei plekken in de winkel passen. Deze modules kunnen ook voor evenementen gebruikt worden, zegt Bakker. “Franchisenemers doen dat nu op eigen initiatief, maar dat willen we centraler doen.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bagels-and-Beans-geeft-gas-in-2013.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.