Baderie Woerden is “˜Baderie van het jaar’

Datum: juli 10, 2013

Baderie Woerden is uitgeroepen tot Baderie van het jaar 2012/2013. De showroom van eigenaar Ron van Dijk is op dit moment de meest complete showroom en onderneming van de franchiseformule Baderie. ‘De jury was erg onder de indruk van Baderie Woerden. De showroom is duidelijk, overzichtelijk, open en fris. Daarbij is de totale toepassing van het instore formule concept op alle communicerende niveaus zeer goed,’aldus een tevreden Baderie formulemanager Gert Berkel. 

Onafhankelijke juryRon van Dijk vol trots met de oorkonde en trofee voor Baderie van het jaar 2012/2013.

Joop Gerards – architect, Albert Top – algemeen directeur van reclamebureau Crossmarks en Kees Hoendervangers – directeur van advies- en trainingsbureau Mandev vormden dit jaar de jury. Na een gedegen voorbereiding zijn dit jaar vier Baderie ondernemers genomineerd. Zij zijn beoordeeld op winkeluitstraling, offerte/order traject, ondernemerschap, loyaliteit opvolging formule en showroompresentatie. 

‘Er zaten grote verschillen in de vier ondernemingen. Maar iedere vestiging heeft zijn eigen sterke punten. Vanuit die kracht hebben we ook vier sterke ondernemingen gezien die alle vier op hun eigen manier succesvol zijn. Baderie M&O Techniek is dan ook terecht tweede geworden, zij wordt gevolgd door de ondernemer met de showrooms Baderie Ermelo en Baderie Almere. Baderie Janssen Beugen sluit met de vierde plek het rijtje af,’ licht formulemanager Gert Berkel toe.
igenaar 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.