Baderie organiseert “˜Formule update’ voor haar ondernemers

Datum: maart 12, 2013

Op maandag vier maart organiseerde franchiseformule Baderie voor haar ondernemers een ‘Formule update’. Een dag waarbij wordt gekeken naar belangrijke ontwikkelingen binnen de formule en nieuwe ideeën worden gepresenteerd. ‘Daarnaast is het informele aspect ook belangrijk; er is ruimte voor de ondernemers om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Uiteindelijk zijn we samen een formule en dienen we gezamenlijk een goed eindresultaat neer te zetten,’ aldus Baderie formulemanager Gert Berkel.

Uitbreiding totaalconcept 
Al enige jaren werkt de franchiseformule met het All Inclusive concept; een complete badkamer inclusief installatie. Tijdens de ‘Formule update’ is bekend gemaakt dat het concept wordt uitgebreid met nieuwe badkamers. ‘Weten waar je aan toe bent en duidelijkheid. Dat is wat de consument vraagt en ook van ons verlangt. Daarom breiden we het All Inclusive concept uit met nieuwe badkamers. Op dit moment zijn we nog druk bezig met de laatste voorbereidingen. Naast het opzetten van de badkamers ontwikkelen we ook een commercial en instore materiaal,’ aldus Gert Berkel. Begin mei worden de nieuwe badkamers gelanceerd voor de consumenten.

Bron: Baderie

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.