Baderie bestaat 35 jaar

Datum: mei 27, 2014

Deze week startte bij Baderie een nieuwe actieperiode met ditmaal een bijzonder thema; het 35-jarig jubileum. De franchiseformule bestaat in 2014 namelijk 35 jaar en om dit te vieren met haar klanten is het 35 dagen feest. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Baderie een nieuwe badkamer ontworpen, de stoere en frisse ‘Vintage Line’ badkamer. 

Commercial tijdens WK-voetbal

Vrijdag 13 juni om 21:45 tijdens de rust van de voetbalwedstrijd Nederland-Spanje wordt een nieuwe Baderie commercial uitgezonden. Hiermee worden naar verwachting zo’n 11,5 miljoen kijkers bereikt. Het reclameblok waarin de commercial te zien is, noemt de STER ‘Super Dutch’ en zijn zij actief aan het promoten. De tv-commercial zal nog tot 25 juni te zien zijn op televisie. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.