Bad in Beeld tevreden over inzet digitale nieuwsbrief

Datum: december 11, 2012

In 2012 heeft Bad in Beeld het versturen van digitale nieuwsbrieven naar consumenten toegevoegd aan haar communicatiemiddelen. In maart is de eerste digitale nieuwsbrief verstuurd. Met succes want de nieuwsbrief zorgt voor meer traffic naar de winkels en de content wordt gewaardeerd.

Relevante inhoud
Het is een goede stap van Bad in Beeld om periodiek digitale nieuwsbrieven te versturen. ‘Online communicatie groeit en voor de consument is internet een zeer belangrijke oriëntatiebron. We vullen de nieuwsbrief dan ook voornamelijk met redactionele content, zodat het goed ondersteund tijdens het oriëntatieproces bij de aankoop van een badkamer,’ zo geeft de tevreden Bad in Beeld formulemanager Marjolein Gerritsma aan.

Interne communicatie
Ook de communicatie naar en met de ondernemers vindt Bad in Beeld belangrijk. Sinds dit najaar is de franchiseformule gestart met een interne digitale nieuwsbrief voor alle vestigingen. Formulemanager Marjolein Gerritsma: ’Op deze manier verbeteren we de informatievoorziening met de ondernemers. De nieuwsbrief kent de frisse en speelse lay-out van Bad in Beeld en geeft belangrijke informatie vanuit het hoofdkantoor. Maar laat ook zien wat er bij andere Bad in Beeld collega’s speelt, geeft leuke weetjes en geeft tips over bijvoorbeeld de aanpak van lokale marktbewerking.’

Bron: Bad in Beeld

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.