Bad in Beeld nu ook gevestigd in Utrecht

Datum: juli 21, 2014

Op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht kan de consument nu ook terecht bij een Bad in Beeld winkel. Per 1 juli is badkamer-centrum.nl namelijk aangesloten bij Bad in Beeld. ‘Met het aansluiten van de nieuwe vestiging zijn we nu ook voorzien van een winkel in de provincie Utrecht. Dit zorgt voor een betere landelijke dekking, een positieve ontwikkeling voor de formule,’ aldus formulemanager Marjolein Gerritsma.

Badkamer-centrum.nl gaat haar winkel uitbreiden om haar klanten een nog uitgebreider assortiment te laten zien. De komende periode wordt er een nieuw deel met keukens en badkamers toegevoegd aan de winkel. Ook komt er een wellnessruimte waar klanten zelf wellnessproducten als whirlpools en stoomcabines kunnen testen. 

Bad in Beeld is een soft franchiseformule in de sanitairwereld die de ondernemer ondersteunt op inkoop- en marketingactiviteiten. Door het uitbrengen van het Bad in Beeld magazine ‘Straal!’, 6 huis-aan-huis folders per jaar en winkelmaterialen zoals actieposters heeft de aangesloten ondernemer direct instrumenten in handen om actief de lokale markt te bewerken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.