backWERK Nederland groeit verder

Datum: april 17, 2014

backWERK, de uitvinder van de zelfbedienings bakkerswinkel is in Duitsland met ruim 300 winkels al jaren marktleider. In Nederland timmert deze succesvolle formule inmiddels ook danig aan de weg. Na de opening van de winkel in Zaandam is de nieuwe vestiging in Nijmegen, gelegen op een toplocatie aan het Plein1944, de tweede winkel die is ingericht volgens de nieuwe huisstijl. Franchisenemers Kees Baak en Stefan Koelhuis zijn zeer tevreden met de nieuwe inrichting. “De reacties van onze klanten zijn zonder uitzondering positief” zegt Kees Baak. backWERK Nederland telt inmiddels 6 vestigingen maar volgens franchisegever Cees de Zeeuw stopt het niet bij dit aantal. “In 2014 willen wij nog minimaal 4 nieuwe vestigingen openen” zegt hij. “De consument waardeert onze producten en de scherpe prijsstelling. Wij willen hen graag !op meer plaatsen bedienen en zoeken hiervoor top A1 locaties. Twee gerenommeerde makelaarskantoren ondersteunen ons hierbij terwijl Franchise Match de werving en selectie van franchise partners voor haar rekening neemt”.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.