B2B Goes Social: Symposium voor B2B marketing

Datum: maart 15, 2012

Social Media heeft marketing fundamenteel veranderd. Bedrijven timmeren hard aan de weg om niet buiten de conversaties die online plaats vinden, te vallen. En nu is er de mogelijkheid om de huidige kennis van Social Media naar de ‘next level’ te brengen en daarmee de ‘next step’ in uw online business te gaan zetten.

Op donderdag 12 april vindt er op de Nyenrode Business Universiteit het Social Media symposium van het jaar plaats: B2B Goes Social. Dit symposium is in Nederland het enige symposium dat:

  • Wetenschap met praktijk combineert;
  • Zich op het B2B bedrijfsleven richt;
  • Value-based-pricing hanteert.

De line-up bestaat uit een vijftal veelgevraagde sprekers uit de wetenschappelijke wereld en de praktijk. De dagvoorzitter is de bekende cabaretière Caroline Borgers. Zowel voor als na het symposium en in de pauze is er voldoende gelegenheid om onder genot van een drankje te netwerken op deze prachtige locatie.

Zie voor meer informatie en om aan te melden www.b2bgoessocial.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.