Avondbijeenkomst KvK: groeien als franchisegever

Datum: oktober 29, 2014

Uw bedrijf staat als een huis en de zaken lopen goed. Ambitieus als u bent wilt u doorgroeien met uw bedrijf. Maar wat is het juiste groeipad om in te slaan? Heeft u al eens aan franchise gedacht?

Of u nu actief bent in de detailhandel, horeca of dienstverlening.. franchising zou een goed groeimodel voor uw onderneming kunnen zijn. Als ondernemer wilt u kansen grijpen, maar we begrijpen ook dat u niet over één nacht ijs gaat. Daarom nodigen we u graag uit voor de avondbijeenkomst ‘Groeien als franchisegever’. In één avond informeren we u over de voor- en nadelen van franchising.

Te gast bij Doppio Espresso in Drachten

Op woensdag 12 november a.s. zijn we te gast bij het succesvolle franchise concept Doppio Espresso te Drachten. Oprichter Jonathan Teoh vertelt u over zijn eigen ervaringen als franchisegever. Uiteraard staan we ook stil bij de praktische kant van de zaak. Bijvoorbeeld hoe u de juiste franchisenemers vindt. Of welke juridische aandachtspunten er bij komen kijken.

Graag ontvangen we u deze avond in Drachten. En wie weet groeit uw bedrijf uit tot de nieuwe McDonald’s van de 21ste eeuw!

Programma:

18:45 – 19:00: Ontvangst;

19:00 – 19:15: Welkomstwoord;
19:15 – 19:45: Jonathan Teoh – Doppio Espresso over zijn ervaringen als franchisegever;
19:45 – 20:30: Nederlandse Franchise Vereniging: ‘Juridische zaken franchisegever’;
20:30 – 20:45: Pauze;
20:45 – 21:30: Nederlandse Franchise Vereniging: ‘Hoe vind ik de juiste franchisenemer’;
21:30 – 22:15: Netwerkborrel.
 
 
Locatie:
Datum: woensdag 12 november 2014
Kosten: € 50,00 p.p. (U ontvangt gratis het e-Book ‘Wat is Franchise?’)

Meer informatie en aanmelding

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.