Autotaalglas bijeenkomst voor potentiële franchisenemers in Alkmaar

Datum: juni 29, 2016

Deze bijeenkomst op dinsdag 12 juli van 19;00 – 21;00 uur in de vestiging van Autotaalglas in Alkmaar is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de franchiseformule. Tijdens de avond kunnen kandidaten voor de vestiging in Alkmaar zich laten informeren over het zelfstandig ondernemerschap, franchise in het algemeen en kennis maken met de formule.

Vanwege een beperkt aantal plaatsen is het alleen mogelijk om na voorafgaande inschrijving deel te nemen aan de bijeenkomst. Deelnemers kunnen hun interesse kenbaar maken door hun contactgegevens te mailen naar info@customerfactory.nl. Verdere informatie volgt na inschrijving.

 


Over Autotaalglas

Lokaal betrokken

Onze vestigingen worden geleid door betrokken zelfstandig ondernemers die van een uitdaging houden. We houden elkaar scherp, weten van aanpakken, zoeken grenzen op en zetten net een stapje extra. Dit alles om het ongemak van ruitschade zo snel mogelijk te verhelpen. Zonder franje. 

Alles voor tevredenheid

Tevreden klanten. Daar gaan we voor. Voor de volle honderd procent. Door deze focus zijn we uitgegroeid tot een van de best presterende bedrijven op dit terrein in Nederland. Daar zijn we trots op. Het stimuleert ons om nog beter ons best te doen. En het net even anders te blijven doen dan anderen.

Partner in business

Onze aanpakkers- en no-nonsens mentaliteit spreekt ook leasemaatschappijen en verzekeraars aan. Wij helpen hen – als hun partner in ruitschade – de schadelast te beperken. En dat zeggen we niet alleen, dat is ook aantoonbaar. De beste en betaalbaarste oplossingen gaan volgens ons prima samen. Het resultaat telt.

Vooruit kijken

Beter worden in alles wat we doen. Daar gaan we voor. Of het nu gaat om onze diensten, onze benadering of onze manier van samenwerken, we houden altijd oog voor dingen die beter kunnen. Vooruitdenkend. Om onze klanten – zowel zakelijk als particulier – nog beter op weg te helpen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.