Autopoetsbedrijf Car-Cleaners.nl start als franchiseformule

Datum: april 26, 2021

Door de jaren heen is Car-Cleaners.nl gegroeid tot een gekwalificeerd autopoetsbedrijf. Car-Cleaners.nl is een gevestigde naam in de autoschoonmaak op locatie en zet het succes voort als franchiseformule.

Sinds 2010 is Car-Cleaners.nl toonaangevend in autoschoonmaak op locatie. Als pioniers binnen deze niche kennen zij deze markt als geen ander en zijn zij hierin dan ook een onmisbare speler. Car-Cleaners.nl heeft al meer dan 6000 tevreden klanten en partners waaronder Athlon, Snappcar en Rabobank. “Toppers in autoreiniging aan huis!”. Dat is hoe de klanten Car-Cleaners.nl omschrijven. Om aan de toenemende vraag naar diensten van Car-Cleaners.nl te voldoen, hebben zij hun dienst omgetoverd tot een veelbelovende franchiseformule. Car-Cleaners.nl is op zoek naar enthousiaste franchisenemers, die een voorliefde hebben voor het vak autopoetsen. Uiteindelijk is het doel om in elke grote stad meerdere bussen te hebben zodat Car-Cleaners.nl de klanten op landelijk niveau nog beter kan bedienen.

Over Car-Cleaners.nl

De autopoetsers van Car-Cleaners.nl helpen mensen op een duurzame manier aan een schone auto. Hiervoor wordt de beste prijs/kwaliteit verhouding gehanteerd in combinatie met hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Voor de meeste mensen is het schoonmaken van een auto tijdrovend en intensief. Bij Car-Cleaners.nl is het echter een passie! De kracht van Car-Cleaners.nl ligt in het vakmanschap. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis in huis!

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.