Autoglaz opent in Amsterdam

Datum: december 18, 2012

Onlangs tekenden John Pikkaart, eigenaar AH Autoschade Herstel Amcar, en franchisemanager Autoglaz Maxim Bakker de overeenkomst voor de nieuwste aansluiting van Autoglaz. Op 1 december is deze glas- en schadespecialist van start gegaan als Autoglaz Amsterdam aan de Isolatorweg. Voor Pikkaart was de aansluiting een gemakkelijke keuze: ”Begin dit jaar ben ik Associate Business Partner geworden van AH Autoschade Herstel, net als Autoglaz onderdeel van The Alwaysbemobile Company. Zij hebben kennis van de autowereld en hebben relaties met lease- en verzekeringsmaatschappijen, wij hebben kennis van (ruit)schadeherstel. Dat vult elkaar aan, ik heb dan ook bewust voor iets gekozen dat bij ons past.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Autoglaz-opent-in-Amsterdam.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.