Anytime Fitness opleidingsweek Amerika

Datum: juli 5, 2012

Afgelopen week is er een nieuwe groep Anytime Fitness-franchisenemers onder begeleiding van Petro en Bjorn Hameleers vertrokken naar het hoofdkantoor in Minneapolis. Ze hebben daar de opleidingsweek gevolgd. Tijdens deze opleidingsweek kregen de franchisenemers uitleg over de verschillende aspecten die komen kijken bij het openen en exploiteren van een Anytime Fitness club. Er waren ook deelnemers uit onder andere Amerika, Spanje en Engeland aanwezig.

De volgende groep franchisenemers zal eind juli naar Amerika gaan voor hun opleidingsweek. Noel Janssen heeft onlangs een licentie getekend om een Anytime Fitness club te starten in de buurt van Geleen. Anytime Fitness-franchisenemers John en Saskia Kolthoff hebben een locatie voor hun vestiging gevonden. Een paar weken geleden hebben zij hun licentie ondertekend en nu hebben zij een pand gevonden in Neede.

Bron: Franchiseplus
Link: http://www.franzine.nl/2012/27.html#anytime_firness

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.