Anytime Fitness opent de zesde club in Limburg

Datum: september 4, 2012

Anytime Fitness is wereldwijd marktleider als fitness franchise concept, met reeds meer dan 1950 vestigingen open en meer dan 1,5 miljoen leden. In het jaar 2011 heeft Anytime Fitness maar liefst 300 nieuwe vestigingen geopend, waarvan ook de eerste 3 clubs (Susteren, Gulpen en Landgraaf) in Nederland.

Eerder dit jaar zijn al Anytime Fitness clubs geopend in Maasbracht en Sevenum en afgelopen weekend was het  de beurt aan Anytime Fitness Oirsbeek. De voorbereidingen voor de volgende Anytime Fitness club in Limburg zijn ook reeds gestart. Deze club zal gevestigd worden in Geleen en hier start zaterdag 22 september de voorverkoop.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_september_2012.htm#anytimefitness

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.