Anne&Max opent nieuwe vestiging naast de Hallen

Datum: oktober 7, 2015

Het wordt een druk najaar voor Anne&Max. Naast de vestiging die geopend zal worden in Arnhem zal er ook een nieuwe vestiging komen in Amsterdam-West, naast de Hallen. Het is de derde vestiging van het Coffee&Freshfoodcafé in Amsterdam en het zal geleid worden door de franchisenemer Joost van de Neut.

Al enige tijd was Anne&Max op zoek naar een goede locatie in Amsterdam – West, en met de locatie naast de Hallen is die gevonden. Het concept zal zich vestigen in Kwintijn, een nieuw gebouw met woningen en winkels naast de Hallen. De vestiging is gelegen op een hoek, schuin tegenover de ingang van de Hallen, met ruimte voor een mooi terras.

Anne&Max wil een huiskamer in de stad zijn voor haar gasten en richt zich op ontbijt, koffie, lunch, high-tea en borrel. Er wordt gewerkt met, veelal biologische, verse en huisgemaakte producten die met veel zorg bereidt worden. Elke vestiging van Anne&Max wordt aan de hand van de lokale situatie door een ontwerper ingericht zodat er een unieke locatie ontstaat waarin het Anne&Max concept duidelijk herkenbaar is.

De vestiging in Amsterdam-West zal geleid worden door de Franchisenemer Joost van de Neut, een ervaren horecaman die vol enthousiasme deze vesting tot een succes zal maken.

‘Dit is een geweldige omgeving om een huiskamer in de stad te beginnen’ aldus Joost. ‘We hopen een goedeAnne&Max zal zich vestigen in Kwintijn, een nieuw gebouw met woningen en winkels naast de Hallen in Amsterdam-West. De vestiging is gelegen op een hoek, schuin tegenover de ingang van de Hallen, met ruimte voor een mooi terras. Bron: FranchiseFormules.NL aanvulling te worden op de Hallen met de bioscoop, de bibliotheek, de bijzondere winkels en natuurlijk de Foodhallen’. ‘Ik wil een plek creëren waar de buurtbewoners zich thuis voelen en dagelijks langs willen komen voor ontbijt, koffie, lunch of een glas wijn’.

Er zijn nu vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden en Utrecht en binnenkort ook in Arnhem en Amsterdam-West.  Elk jaar groeit Anne&Max samen met lokale ondernemers gestaag verder. De formule wil groeien in de grote steden van Nederland en wil zich vestigen in authentieke (hoek) panden. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.